Catalunya Diari

El Cros Culleré tanca inscripcions amb 850 participants d’arreu de Catalunya

El Cros Culleré tanca inscripcions amb 850 participants d’arreu de Catalunya| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

La 37a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que tindrà lloc aquest diumenge dia 1 de març al Circuit de la Serra, ha tancat aquest dijous al migdia les inscripcions amb 850 atletes a tocar dels 900 fixats en les previsions inicials. 

Amb l’objectiu de donar cabuda a participants que no hagin pogut formalitzar la inscripció, el mateix dia de la cursa es donarà també l’opció de poder-se apuntar sempre i quan hi hagi places disponibles. Tot i que la majoria dels atletes participants són de les terres de Lleida, també hi ha inscripcions procedents de les demarcacions de Barcelona i Tarragona i també de localitats de la Franja.
 
Respecte a la cursa, enguany hi tornarà a haver tres circuits que faran que sigui més àgil combinar-los en funció de les distàncies que s’hagin de córrer en cada categoria i, a diferència d’altes curses que es fan a la zona, a la cursa oberta de Mollerussa s’han de recórrer 7.000 metres en el cas dels homes i 5.300 en dones, distàncies que el fan més atractiu per atraure participants d’altres demarcacions que busquen córrer distàncies més llargues.
 
Quant als premis, i per tal de potenciar l’esport escolar, es farà un podi amb els 5 primers de cada una de les categories i a tots els participants en pàrvuls se’ls obsequiarà amb una medalla. A banda de les diferents curses que començaran a les 10.00 hores, l’organització ha preparat com cada any una matinal d’activitats amb inflables per als més menuts per tal de potenciar la participació. 


Comentaris

envia el comentari