Catalunya Diari

El descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs celebra aquest diumenge la seva primera edició

El descens en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs celebra aquest diumenge la seva primera edició| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Soses

 

El primer Descens en Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs arriba aquest diumenge, dia 28 d’agost, sota l’organització dels ajuntaments d’aquestes quatre poblacions. Es tracta d’un descens popular en piragua pel riu Segre des de Torres de Segre fins a Seròs, passant per Soses i Aitona, juntament amb una ruta en bicicleta paral·lela.

S’han inscrit un total de 120 embarcacions amb 196 participants, als quals cal afegir-ne 65 més de la ruta en BTT.
 
La jornada s’iniciarà de 9.30 a 10.30 hores amb la trobada a Torres de Segre dels piragüistes i dels ciclistes, concretament al mirador de la presa, on es farà un esmorzar popular. A continuació hi haurà una sessió d’escalfament dirigit amb una masterclass, a càrrec de Gestiona. A les 11.00 hores, es procedirà al repartiment de dorsals d’embarcacions (per pobles) i de tot el material necessari, i s’oferirà una breu explicació tècnica d’iniciació. 
 
L’inici del descens pel riu Segre i del grup de BTT està programat per les 11.30 hores, i està previst fer una parada a Aitona (a l’alçada del pont) i un encontre amb el grup BTT (inclourà un avituallament amb hidratació i fruita per als participants). L’arribada està prevista entre 13.30 i 14.00 hores a la zona de la gravera de Seròs, des d’on es farà un desplaçament amb autocar a la zona esportiva de Seròs (piscines municipals), on els participants gaudiran d’entrada gratuïta al recinte i d’un dinar de germanor.
 
La finalitat de la jornada és promocionar l’encant d’aquest tram del riu Segre a través de la pràctica d’aquesta modalitat esportiva poc habitual a la zona juntament amb una ruta en bicicleta, paral·lela al descens, enllaçant els pobles que en formen part dins d’un dia de germanor i d’activitat física per recordar.


Comentaris

envia el comentari