Catalunya Diari

El festival Adifolk 2012 es celebra aquests dies a Budapest

El festival Adifolk 2012 es celebra aquests dies a Budapest| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 La Diputació de Lleida, tal com han fet les seves altres institucions homòlogues a Catalunya, ha vingut col·laborant tradicionalment en aquest iniciativa que vol donar a conèixer Catalunya i les seves manifestacions culturals arreu d'Europa a través de grups folklòrics lleidatans.
 
'L’arbre de la vida' ha donat el tret de sortida a l’Aplec Internacional 2012, en un acte que ha tingut lloc a la plaça Szabadság de la capital hongaresa i on han participat els grups lleidatans presents a la trobada. La representació lleidatana està formada enguany pels Nans de Tàrrega de l’Associació Guixanet, els Capgrossos de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya portats per la colla de La Roca Fumada de Juneda; i la colla sardanista Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig.
 
Aquest dissabte, el president de la Diputació participarà també en la recepció oficial de l’ADIFOLK, que tindrà lloc a l’Ajuntament de la ciutat. Enguany, l’Aplec porta fins a 20 grups folklòrics catalans a Budapest. L’edició de l’any 2011 es va celebrar a Grenoble.


Comentaris

envia el comentari