Catalunya Diari

El festival de dijous de Tàrrega Sardines&Marinada comença el dia 9 de juliol

El festival de dijous de Tàrrega Sardines&Marinada comença el dia 9 de juliol| Redacció - Fotografia: Joan Masdéu / Associació Alba

 

El festival dels dijous de Tàrrega Sardines&Marinada tindrà lloc els dies 9,16 i 30 d'aquest mes als jardins de l’Associació Alba i combinarà un sopar a la fresca amb un concerts en directe. Pels qui s’atansin a sopar, trobaran un menú molt assequible de 9 euros que inclou una amanida o gaspatxo, un plat de sardines o llonganissa amb pa amb tomàquet i patates, un gelat i un refresc o cervesa.

El dia 9 de juliol: Joan Reig, bateria d’Els Pets, presentarà el seu repertori en solitari que combina algun dels clàssics de la mítica banda de Constantí amb temes propis que veuen del rock i el pop.
 
El dijous 16 de juliol, Joan Masdéu (exWyskins) presentarà els seu disc 'Dissabte' on explica onze histories que s’aixopluguen sota el mateix concepte: la presencia a través del pop d’autor.
 
Finalment, el 30 de juliol, com a data final del cicle, el darrer dijous hi hauran dos concerts ben festius i que allargaran la jornada. Per un costat, The Targarians grup que veu dels sons jamaicans com el reggae, steady i ska, recuperarà alguns dels clàssics versionats en català i els combinarà amb temes propis. I per l’altre, La
Terrasseta de Preixens, en versió reduïda, presentarà el seu nous disc 'Candidatura', una proposta desacomplexada que combina la rumba i el pop.
 
Tots els dies, en acabar el concerts, els Rumbers Residents pujaran a l'escenari per rematar la vetllada.
 
Horaris i reserves
- 20.00 hores: Obertura de portes
- 21.00 hores: Servei de sopars
- De 22.00 a 24.00 hores: Concert
 
Les persones interessades en fer una reserva poden fer-ho escrivint un correu a [email protected] o bé trucant al 647373952.


Comentaris

envia el comentari