Catalunya Diari

El festival Re-Sona arriba un any més a Torrefarrera

El festival Re-Sona arriba un any més a Torrefarrera| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida / Facebook Els Catarres

 La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació d'aquesta tercera edició, que organitza l’Ajuntament de Torrefarrera amb la col·laboració de l’Associació Lo Jovent de Torrefarrera. L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; del representant de l’Associació de joves Lo Jovent de Torrefarrera, Gerard Cervera, i del representant de l’Escola de Música Municipal, Jaume Semis. També han assistit els representants de tres dels cinc grups del cartell: Lluís Gavaldà i Joan Reig (Els Pets), Èric Vergés (cantant d’Els Catarres) i Guillem Solé (Buhos). Tots ells han manifestat la seva satisfacció per formar part del cartell del Re-Sona i han destacat el caràcter familiar d’aquest concert que reuneix grups que compten amb seguidors de diferents edats.
 
El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida ha indicat que es tracta d’una bona iniciativa que tindrà un gran èxit de participació. Per la seva part, l’alcalde de Torrefarrera ha destacat el fet que amb aquesta tercera edició hauran aconseguit "portar bona part dels grups de primer nivell del nostre país" i ha agraït la implicació de tots els que fan possible la celebració d’aquest festival.
 
El representant de l’Associació de joves Lo Jovent de Torrefarrera ha explicat que una de les novetats d’enguany és la celebració del Re-Sona Kids, que va adreçat als més petits de la casa per tal que comencin a implicar-se en el món de la música. Aquesta activitat paral·lela es desenvoluparà la tarda del mateix dissabte 12 d’abril, a partir de les 16.00 hores, i oferirà tallers de gralla, percussió i dansa tradicional per als més petits al local social de Torrefarrera.  
 
El representant de l’Escola de Música Municipal, Jaume Semis, ha explicat que posteriorment  es farà la primera Trobada de combos i agrupacions de música moderna, que reunirà  fins a 300 persones.
 
El festival compta amb la col·laboració de l’Orfeó Lleidatà, l’Escola Municipal de Música de Torrefarrera i els Tallers de músics de Lleida.


Comentaris

envia el comentari