Catalunya Diari

El foc i les projeccions, grans protagonistes de l'Aquelarre

El foc i les projeccions, grans protagonistes de l'Aquelarre| Redacció - Fotografia: Aquelarre Cervera

 La Universitat es va transforma en un bosc amb heures i plantes exòtiques alhora que de foc i aigua. Un espectacle piro-musical dirigit per Albert Parra, director artístic de l’espectacle d’aquesta 37a edició de Aquelarre. 
 
Els Diables de Cervera Carranquers van tenir un pes molt important en la festa, ja que aquest any, i degut al seu 20è aniversari de la colla, han estat tres, i no una, les colles convidades a l’Aquelarre. D’aquesta manera, en aquesta edició, els espectadors han pogut gaudir de més foc a la sortida de la universitat, amb dues colles de diables convidades, i amb els correfocs precedents als espectacles a Cal Racó. El ball de la Polla, on el drac de Cervera va ballar de forma lleugera i dinàmica, acompanyà al Ball de Diables i al Foqueral en el segon i tercer acte respectivament, dut a terme pel grup de diables local 'Carranquers'. 
 
En l’espectacle es van poder apreciar la confluència entre els elements de la naturalesa: el foc, l’aigua, la terra i l’aire, acompanyats pels joves actors d’Ala Teatre amb confluència amb els decorats projectats en 3D. 
 
En les diferents places de la vila es van poder veure concerts com Canteca de Macao, la Família Torelli o La Salseta del Poble Sec. En total, prop de vuit hores d’espectacle, foc i música, que van omplir la ciutat de Cervera amb més de 20.000 espectadors en la nit de dissabte. 


Comentaris

envia el comentari