Catalunya Diari

El Govèrn d'Aran invertirà 100.000 euros en la neteja dels camins forestals de la Val d'Aran

El Govèrn d'Aran invertirà 100.000 euros en la neteja dels camins forestals de la Val d'Aran| Redacció - Fotografia: Conselh Generau Aran

 

El Conselh Generau d'Aran, a través de la empresa Serveis Ambientals de la Val d'Aran (SAVA, S.L.), desenvolupa un pla de neteja de camins forestals per les afectacions produïdes al llarg del passat hivern a la muntanya. Una mesura que vol garantir l'accés als paratges més emblemàtics de la Val d'Aran.

Aquesta intervenció afecta a camins de tota la Val d'Aran (connexions entre pobles i rutes turístiques pels dos costats). L'espai de l'actuació són camins veïnals, pistes forestals i neteja de la vegetació a les àrees recreatives. 
 
El conselhèr d'Agricultura, Ramaderia i Medi Natural d'Aran, Jose Enrique Arró, ha explicat "amb aquest pla de neteja dels camins forestals volem garantir l'accés de les persones als paratges més concorreguts del nostre país".
 
El Govèrn aranès treballarà en els camins amb retroexcavadores per la canalització de l'aigua i l'extracció de material acumulat com rames i pedres. Els operaris treballaran en la neteja i desbrossament manual per tal de poder retirar petits enfonsaments produïts per la neu o el desgel.


Comentaris

envia el comentari