Catalunya Diari

El IV Festival de Pascua de Cervera commemora el Tricentenari i ret homenatge a Pau Casals

El IV Festival de Pascua de Cervera commemora el Tricentenari i ret homenatge a Pau Casals| Redacció - Fotografia: Facebook Festival de Pasqua de Cervera

 Amb el títol 'Guerra i Pau', la quarta edició arrencarà el 10 d'abril amb l'espectacle infantil 'Tubs i tubes', produït pel Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona i amb música d'Albert Guinovart, i culminarà nou dies després amb l'actuació de dansa i música 'Barcelona alla moda', dirigit per Josep Lluís Guardiola.
 
Entre les principals activitats, destaca el concert que l'Escolania de Montserrat oferirà a l'església de Santa María l'11 d'abril, i la presentació de l'obra 'Catalunya 1714', de Salvador Brotons, el 17 d'abril.
 
El primer dia es farà una jornada professional, en la que experts del sector de la música clàssica a Catalunya debatran sobre el sector, i celebraran taules rodones per compartir experiències. El mateix dia a les 19.00 hores s'inaugurarà l'exposició 'Pau Casals a l'exili. 1939-1973' al Museu Comarcal de Cervera, organitzada amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals i que podrà veure's fins a l'11 de maig.


Comentaris

envia el comentari