Catalunya Diari

El Lleida Bike&Run torna a reunir tres disciplines esportives al Circuit d’Alcarràs

El Lleida Bike&Run torna a reunir tres disciplines esportives al Circuit d’Alcarràs| Redacció - Fotografia: Lleida Bike&Run / Diputació de Lleida

 

El Circuit d’Alcarràs canviarà per un dia els esports de motor per les curses a peu i en bicicleta en motiu de la segona edició del Lleida Bike&Run, que se celebrarà el pròxim diumenge 30 de novembre amb l’objectiu de tornar a erigir-se com la gran festa de l’esport de final de temporada.

A la presentació, que s’ha dut a terme aquest dilluns a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, hi han assistit el cap de relacions interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo, i dos membres de l’organització, Xavier Galindo i Toni Vitores. Fo ha destacat que "és una proposta d’oci i festa en què els participants podran trobar un gran ventall de possibilitats, per la qual cosa és determinant per la promoció de l’esport en el nostre territori". Així mateix, Galindo ha apuntat: "Serem pioners en introduir una categoria de bicicletes elèctriques, una disciplina que està entrant amb força en el món de l’esport".
 
A diferència de l’any passat, la jornada es durà a terme en horari intensiu de 8.00 a 14.00 hores. Durant tot el matí es disputaran curses de BTT, de 28 quilòmetres; curses a peu en terreny mixt de 5 i 10 quilòmetres i 55 quilòmetres dins el circuit d’Alcarràs amb bicicleta de carretera. La denominada Super Bike&Run serà una proposta per als millors preparats que engloba les tres curses i tindrà una classificació final en la que es determinarà l’esportista més regular de la jornada.
 
Des de l’organització s’espera que siguin al voltant dels 300 els participants que prenguin sortida en aquesta segona edició. Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous a la pàgina www.lleidabikerun.com.


Comentaris

envia el comentari