Catalunya Diari

El Mercat de la Ganga de les Borges sortejarà tres caps de setmana de somni

El Mercat de la Ganga de les Borges sortejarà tres caps de setmana de somni| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, creu que el mercat "és una iniciativa necessària en temps de dificultats per tal de dinamitzar el consum a través d’ofertes que cridin l’atenció als clients. L’objectiu és que els borgencs i tots els de fora que vulguin s’acostin a la zona comercial de la ciutat i participin en aquesta jornada que els permetrà adquirir productes de tot tipus a molt bon preu". En aquesta nova edició el mercat tindrà una quinzena de parades que sortiran al carrer i s’ubicaran al tram més comercial de les Borges: la plaça Constitució, el carrer el Carme, el carrer Nou i el carrer la Bassa, mentre que la resta d’establiments oferiran les seves ofertes a l’interior dels comerços. Els productes que s’hi podran trobar aniran des del calçat, la roba, el parament per la llar i la bijuteria fins als complements i els electrodomèstics passant pel material de construcció i les joies, entre d’altres.
 
En aquesta edició es sortejaran tres caps de setmana de somni, pels que serà indispensable realitzar una compra a qualsevol dels establiments o parades associats a l’Agrupació de Comerciants i dipositar la butlleta a les urnes que estaran disponibles en aquests comerços. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el proper divendres 10 de maig a les 21.00 hores, quan tindrà lloc el sorteig dels premis a la Cambra de Comerç.
 
D’altra banda les Borges celebrarà diumenge la X Festa Major del Terrall, que arrencarà a les 08.00 hores amb el tradicional concurs de pesca. La jornada també inclourà un esmorzar popular i una exhibició de petanca i de bitlles per part dels jugadors del Casal d’Avis. La 10a cursa pedestre pel Terrall i el lliurament de trofeus del concurs de pesca clouran la festa a les 13.00 hores.


Comentaris

envia el comentari