Catalunya Diari

El monòleg de David Guapo, cap de cartell de la programació d’hivern del Teatre L’Amistat

El monòleg de David Guapo, cap de cartell de la programació d’hivern del Teatre L’Amistat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

El Teatre L’Amistat de Mollerussa tindrà el monòleg de David Guapo com a cap de cartell de la nova programació per als tres primers mesos de l’any. L’actuació d’aquest humorista, un dels de major projecció del moment actual arran de les seves aparicions al costat de Buenafuente, El Hormiguero o a Nuevos Còmicos de Paramount Comedy, serà el 28 de febrer a les 22.00 hores i es completarà amb tres obres més de companyies de teatre amateur de les terres de Lleida. 

El tret de sortida serà el proper dissabte 31 de gener a les 22.00 hores amb una nova proposta de la companyia amateur de teatre de Bell-lloc Som els que som que portarà a escena a Mollerussa 'Cop de rock', una representació amb música de les bandes mítiques del rock català amb un guió adaptat a Mollerussa. La programació també inclourà la comèdia 'Bon appétit', de la Companyia Xaos Teatre del Sícoris Club, que es farà diumenge dia 15 a les 19.00 hores i que compta entre el seu repartiment amb una actriu de Mollerussa. La darrera obra programada serà el divendres 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, 'La maleta de la cupletista', de Teatre de Butxaca-La Gata Roja, que es representarà a l’escenari del teatre i que està basada en la figura de l’artista Ramoncita Rovira. 
 
El cinema serà un altre dels protagonistes amb el passi de tres documentals del cineasta de Mollerussa, Ramon Monfà, que presentarà 'Arribada dels Reis d’Orient' (2002), 'De Pisa a Venècia' (2003) i 'Aniversari' (2001). La sessió, que té entrada gratuïta,  serà el 15 de febrer a les 19.00 hores i en ella Monfà retrà homenatge a dos dels mollerussencs que van participar en alguna de les seves filmacions i que han mort recentment com són Àlex Guiu i Conxita Codony. 
 
Les entrades per assistir a les representacions es posaran a la venda a partir d'aquest dimecres a través d’internet i per telèfon a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del dia 28 de gener, i la setmana de la representació de dimecres a divendres. Pel que fa a al monòleg de David Guapo, per comprar les entrades cal fer-ho a través del següent enllaç.
 
Quatre obres destinades al públic familiar
La programació de La Xarxa completa la temporada estable de teatre amb quatre obres de diferents estils. Així, a banda de 'La mongetera màgica', de Festuc Teatre, que va inaugurar la temporada aquest passat diumenge, també s’hi podran veure 'Contes per conviure', de la Cia. El Confit (25 de gener); 'La via làctia', d’El Cau de l’Unicorn (8 de febrer) i 'La Blancaneus', de Campi qui pugui (22 de febrer).


Comentaris

envia el comentari