Catalunya Diari

El Museu de la Moto de Bassella vol seguir creixent

El Museu de la Moto de Bassella vol seguir creixent| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 Manso els hi ha explicat els passos a seguir per tal de demanar la possible subvenció a Madrid de cara als pressupostos del 2014. En aquest sentit, Soler ha explicat a la subdelegada que estan acabant de redactar aquest projecte i que en els propers mesos el tindran enllestit. Inma Manso, que va visitar el Museu el passat mes de gener, s’ha compromès a traslladar el projecte al Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.
 
La Fundació Privada Museu de la Moto 'Mario Soler' és la culminació d'un projecte que es va iniciar durant la primera meitat del segle passat, fruit del treball fet per Mario Soler, un apassionat de la moto i la mecànica que, durant molts anys, al seu petit taller de Bassella i amb les seves mans i el seu enginy, va anar recuperant gran quantitat de motocicletes fins a convertir-se en un prestigiós restaurador. El treball de Mario Soler per recuperar peces claus de la història del motociclisme, el van continuar els seus fills, Estanis i Toni (pilot destacat de tot terreny en la dècada dels 70), que van conservar i ampliar la col·lecció.
 
El Museu de la Moto de Bassella, el primer i únic del país dedicat íntegrament a la motocicleta i reconegut entre els millors d'Europa, es va inaugurar el 2002. 


Comentaris

envia el comentari