Catalunya Diari

El musical 'Gisela y el libro mágico' arriba a la Seu d'Urgell

El musical 'Gisela y el libro mágico' arriba a la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Taquilla.com

 

La 'triunfita' Gisela portarà el seu musical infantil 'Gisela y el libro mágico' a la Seu d'Urgell el proper dissabte, dia 26 de novembre, a les 18.00 hores, a la pista poliesportiva de la zona esportiva. Les entrades anticipades ja es poden adquirir per 12 euros tant a Turisme Seu com des de www.entradas.showLes entrades a taquilla tindran un cost de 15 euros.

'Gisela y el libro mágico' és un musical ambientat en el món màgic de les cançons i contes infantils on una fada anomenada Gisela haurà de superar mil aventures i proves per aconseguir els seus somnis. Tot això embolcallat amb efectes de màgia i veu en directe.
 
Compartint escenari amb Gisela hi ha d'altres cares conegudes molt populars com l'actriu i presentadora Elsa Anka que fa el paper de bruixa. El musical compta amb un elenc d'11 persones a escena, màgia i ninots corporis que completen el repartiment d'aquest fantàstic espectacle per a tota la família.
 
Gisela va ser una de les cantants que va participar en la primera edició de 'Operación Triunfo', que més projecció musical ha aconseguit després del seu pas, ara fa quinze anys, per aquest programa de televisió. L'artista compta amb una sòlida carrera en el món dels musicals interpretant Peter Pan el musical, el Diluvio que viene, Boscos Endins, Aloma o Grease: el musical de tu vida. Recentment ha participat a 40 Principales: el Musical, i ha posat la seva veu en castellà per un personatge de la pel·lícula Sream 4. Gisela també ha cantat els temes principals de pel·lícules de Walt Disney com Peter Pan 2, La Bella y la Bestia o Encantada, i les dues parts dels film Pérez: el ratoncito de tus sueños i de Copito de Nieve.


Comentaris

envia el comentari