Catalunya Diari

El nombre d'expositors de fora de Catalunya augmenta en la 18a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa

El nombre d'expositors de fora de Catalunya augmenta en la 18a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Facebook Fira de Mollerussa

 Durant la presentació de la fira, celebrada aquest dilluns, el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha ressaltat la bona situació d’aquesta fira dins el sector i del calendari del motor clàssic, al temps que ha afegit que es tracta "d’un dels millors i més importants mercats d’accessoris i recanvis de Catalunya".
 
Les inscripcions al Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme puja a 54 expositors dels quals el 71% procedeixen de Catalunya (18% de Lleida, 45% de Barcelona, 2% de Girona i 6% de Tarragona), el 23% de la resta de l’Estat espanyol (Álava, Castelló, Madrid, Màlaga, Navarra, Osca, Toledo, València, Vitòria i Saragossa) i el 6% restant de França i, per primer cop, d’Anglaterra. Destacar sobre aquest punt l’elevada participació d’expositors de Barcelona i que s’afegeix a l’important nombre de visitants que també es reben d’aquesta demarcació.
 
A més a més del Mercat de recanvis, el contingut del Saló inclou la Secció de Venda de Cotxes i Motos, amb dos expositors de moment inscrits, si bé aquesta secció està oberta fins l’últim moment. Així, i amb la presència per segon any d’una unitat mòbil de l’ITV, el nombre d’expositors totals puja a 57. 
 
Jornada Tècnica
Una de les novetats d’enguany és una conferència que es portarà a terme el dissabte a les 11.00 hores al Pavelló del 125è Aniversari i que es presenta sota el títol 'Consells per passar la ITV de Vehicles Històrics'. La ponència anirà a càrrec d’un enginyer de l’empresa Applus. 
 
Pel que fa a les exposicions del certamen, el director de l’ens firal, Poldo Segarra, ha explicat que enguany s’han ampliat els monogràfics aconseguint donar una "continuïtat d’exposicions als tres pavellons". Així, al Pavelló Verd es localitzarà una mostra de motos angleses amb marques com Norton, BSA (model xocolatera), Ariel o una Royal Enfield; al Pavelló Pla d’Urgell es podrà veure una mostra de cotxes Ferrari amb models com un Maranelo, un Spider o un 365GTC, i als Pavelló del 125è Aniversari els visitants trobaran una darrera exposició amb vehicles històrics militars propietat d’un col·leccionista d’Arbeca. 
 
Com cada any el certamen serà un punt de trobada per a clubs de clàssics i històrics i en aquest sentit ja està confirmada la visita a la fira del Club Ferrari d’Andorra. 


Comentaris

envia el comentari