Catalunya Diari

El nou Centre de Tecnificació de les Borges, nova seu de la ETTU Cup de tennis taula

El nou Centre de Tecnificació de les Borges, nova seu de la ETTU Cup de tennis taula| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Aquesta primera fase, que es disputarà els dies 6 i 7 de setembre, coincideix amb el segon i el tercer dia de Festa Major de les Borges, motiu pel qual s’espera una elevada assistència per part del públic, sobretot local. Per l’alcalde, Enric Mir, el fet que coincideixin aquestes dues propostes “beneficia a tothom, ja que el DKV Borges podrà iniciar el seu camí cap a Europa amb el recolzament de tota la ciutat, i alhora, els veïns podran gaudir d’un acte esportiu de primer nivell i que mai havia tingut lloc durant les festes”.
 
En aquest sentit també s’ha pronunciat el president de l’entitat esportiva, Enric Vall, que ha destacat que l’eliminatòria d’aquest any “serà molt especial, sobretot pel fet de disputar-la al nou pavelló” i ha assegurat que des del club “es farà tot el possible perquè els tres equips visitants també puguin gaudir dels actes de la Festa Major”. Vall ha recordat que el Club Tennis Taula Borges és l’únic equip català que en els últims 8 anys no ha fallat mai en aquesta cita europea, una competició on l’equip va aconseguir arribar a semifinals la temporada 2008-2009.
 
La resta de partits d’aquesta primera ronda de l’ETTU Cup es jugaran el dissabte a les 18.00 hores i el diumenge a les 10.00 hores. El DKV Borges afrontarà aquest repte amb la plantilla ja definida després del fitxatge del xinès de 20 anys Gui Chenkai, que formarà equip juntament amb Marc Duran i Oriol Monzó.


Comentaris

envia el comentari