Catalunya Diari

El nucli antic de Tàrrega celebra el seu 5è Mercat de Nadal el dissabte 17 de desembre

El nucli antic de Tàrrega celebra el seu 5è Mercat de Nadal el dissabte 17 de desembre| Redacció - Fotografia: Viu la Festa

 

Els establiments comercials del nucli antic de Tàrrega celebraran aquest dissabte, dia 17 de desembre, la cinquena edició del seu Mercat de Nadal. A l'oferta habitual dels comerços de la zona se sumaran 25 parades distribuïdes entre la Plaça Major, el Carrer Major i la Plaça de Sant Antoni. 

En aquest eix s’agruparan articles d’artesania nadalenca, manualitats, bijuteria, sector tèxtil, alimentació... La proposta, que tindrà lloc de les 11.00 a les 21.00 hores, vol atraure visitants al nucli antic de Tàrrega durant les festes. Per això també s’han preparat un seguit d’activitats gratuïtes per a tota la família com una xocolatada popular amb La Fal·lera Gegantera (11.00 hores / Plaça de Sant Antoni) o el CagaTió gegant (18.00 hores / Plaça Major).
 
El mercat compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega. Paral·lelament, el Museu Comarcal de l’Urgell, un dels equipaments culturals situats al nucli antic, s’afegeix al programa oferint una visita guiada a l’exposició 'Joc i joguines a l’antiguitat' (12.00 hores). Al mateix temps organitzarà un taller familiar de jocs tradicionals. La mostra és una producció itinerant d’Arqueoxarxa que recull 130 peces arqueològiques relacionades amb el joc i les joguines. Es traça així un recorregut per l’evolució dels jocs des de l’antiguitat i fins al segle XV, amb peces arqueològiques d’origen iber, grec, romà i medieval.
 
Totes les activitats paral·leles del 5è Mercat de Nadal són gratuïtes i obertes a tothom.


Comentaris

envia el comentari