Catalunya Diari

El Pallars Sobirà estrena un servei a demanda de transport per anar a esquiar a l'estació d'Espot

El Pallars Sobirà estrena un servei a demanda de transport per anar a esquiar a l'estació d'Espot| ACN - Fotografia: SkiPallars

 

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha creat una nova ruta de transport a demanda. Es tracta d'un servei que farà la ruta de Sort fins a l'estació d'esquí d'Espot, amb parada a les poblacions de Rialp, Llavorsí, Escaló i Espot. 

Per aquest servei s'ha de reservar la plaça amb anterioritat i solament funcionarà els dies que hi hagi demanda. La temporada passada es va estrenar el transport a demanda de Sort a l'estació d'esquí de Port Ainé. Durant els mesos d'esquí el van utilitzar un total de 1.375 viatgers. El cost és de 2 euros el viatge i funcionarà cada cap de setmana amb sortida a les 08.30 hores de Sort i a les 4.30 d'Espot. El trajecte enllaça, a Sort, amb el bus de la neu que puja de Lleida.
 
El servei que va entrar en funcionament la temporada passada a Port Ainé funciona cada dia de la setmana. De dilluns a divendres, surt de Sort a les 09.00 hores i torna a les 15.30 hores de Port Ainé. El cap de setmana l'horari s'amplia, amb sortida a les 08.30 hores de Sort i tornada a les 16.30 hores. Aquest servei de transport para a Rialp i Roní.
 
El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, ha explicat que aquest servei dóna resposta a la necessitat de molts joves esquiadors que no disposen de vehicle. El servei del transport a demanda funciona al Pallars Sobirà des de fa molts anys els dies de mercat per atansar la gent gran dels pobles a la capital. Ara, aquest servei s'ha ampliat als joves per poder anar a esquiar. Sibís ha afirmat que la bona acollida del transport la temporada passada amb més de 1.000 viatgers ha fet que el Consell Comarcal hagi apostat per implementar el servei fins a l'estació.


Comentaris

envia el comentari