Catalunya Diari

El parc de Nadal de Tàrrega arriba a la 28a edició

El parc de Nadal de Tàrrega arriba a la 28a edició| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 La Regidoria de Cultura dinamitza així les estones de vacances d’infants i joves. El Parc de Nadal de Tàrrega romandrà en servei de 16.00 a 20.00 hores a la Plaça de les Nacions sense Estat i recintes adjacents.
 
Al programa figura la ja clàssica carpa de circ amb inflables i llits elàstics, malabars i activitats d'expressió corporal. No hi faltaran el Tren de la Bruixa, el Passatge del Terror, els autos de xoc o el circuit d’aventures al Reguer. La Casa de Cultura esdevindrà altre cop un pol creatiu on els participants tindran ocasió de fer manualitats de fang, pintura o reciclatge mentre que l’Espai Mercat acollirà ludoteques, sorral o tallers musicals. La planta baixa del Consell Comarcal de l'Urgell es dedicarà al maquillatge i la perruqueria de caire creatiu.
 
I entre altres novetats es podrà gaudir enmig la plaça d'un brau mecànic o un futbolí humà. L'oferta també inclourà tallers de cistelleria i ràdio, cercaviles, passejades dalt dels ponis a la llera del riu Ondara i un concurs fotogràfic a Instagram amb el hashtag #nadaltàrrega. Els dies 31 de desembre i 1 de gener, el Parc farà una pausa si bé el 31 es projectarà a les 12 del migdia a Cinemes Majèstic els films Lluvia de albóndigas 2 i Turbo.
 
El preu de l'entrada diària és de 4 euros. Els abonaments per als 7 dies és de 20 euros i per a 3 dies és de 10. Les entrades es poden comprar anticipades a la Casa Consistorial, situada a la Plaça Major, 1.


Comentaris

envia el comentari