Catalunya Diari

El Parc de Nadal de Tàrrega estrenarà ubicació al Pavelló Municipal d'Esports guanyant més espai

El Parc de Nadal de Tàrrega estrenarà ubicació al Pavelló Municipal d'Esports guanyant més espai| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

El Parc de Nadal de Tàrrega, un dels més veterans de les terres de Lleida, commemorarà enguany el seu 30è aniversari. L'efemèride coincidirà amb l'inici d'una nova etapa del casal nadalenc, que es traslladarà per primera vegada al Pavelló Municipal d'Esports ampliant l'espai d'activitats. 

Així mateix, petits i joves guanyaran en comoditat a l'hora de gaudir de les atraccions, tallers, animació i altres propostes lúdiques i formatives. La Regidoria de Cultura també dotarà d'activitats l'exterior del pavelló oferint un total de 3.300 metres quadrats de diversió, educació i festa.
 
La trentena edició es desenvoluparà del 27 de desembre al 4 de gener (a excepció dels dies 31 de desembre i 1 de gener), de 16.00 a 20.00 hores. El programa inclou més d'una cinquantena d'al·licients entre tallers, atraccions, inflables i actuacions. La inauguració del dia 27 anirà a càrrec de l'agrupació lleidatana Fadunito. El preu de l'entrada serà de 4 euros amb possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els dies a 20 euros, a la venda a La Botiga del Museu Comarcal de l'Urgell.
 
Tàrrega obrí per primera vegada el Parc de Nadal l'any 1985 a l'Institut Manuel de Pedrolo i a partir del 2008 s'ubicà a la Plaça de les Nacions sense Estat i espais adjacents. "El balanç de les últimes edicions és positiu però l'oferta d'activitats quedava un xic dispersa i ara la volem concentrar", afirma el regidor Raül Palacios. A més, el nou emplaçament permetrà disposar de la zona d'aparcament del Parc Esportiu amb 200 places gratuïtes.
 
Paral·lelament, l'Ajuntament de Tàrrega proposa que els infants gaudeixin del parc mentre pares i mares fan les compres a la ciutat en dates tan assenyalades. Per això, la Regidoria de Cultura promocionarà el casal nadalenc dins una campanya conjunta amb les activitats que Foment Targarí ha preparat per festes. Sota el títol 'Vine a Tàrrega per Nadal', es donaran a conèixer les propostes del Parc de Nadal i alhora la campanya comercial de Foment Targarí. La capital de l'Urgell es promou així de forma global com un pol festiu, lúdic i comercial.


Comentaris

envia el comentari