Catalunya Diari

El Parc de Nadal de Tàrrega recupera enguany el Passatge del Terror

El Parc de Nadal de Tàrrega recupera enguany el Passatge del Terror| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 L’horari del parc es mantindrà de tarda, de 16.00 a 20.00 hores, a l’igual que la voluntat d’atraure des dels més menuts fins als adolescents de 16 anys. Per això, les principals novetats seran el retorn del Passatge del Terror i una zona disco amb èxits musicals del moment.
 
Tampoc faltaran la carpa de circ amb inflables, els llits elàstics, el Tren de la Bruixa, esports i ludoteques, entre d'altres. La Casa de Cultura es convertirà altre cop en un espai de creativitat amb pintura, màscares o fang al torn que els més valents tindran a l’abast el circuit de pocket-bikes, les exhibicions d’skate i el circuit d’aventura al Reguer.
 
El preu de l'entrada és de 4 euros, amb entrada gratuïta per als majors de 16 anys. L’abonament per tots els dies ascendeix a 20 euros i enguany es pot adquirir de forma anticipada a la Casa Consistorial com a opció de regal de Nadal. També hi ha disponible un abonament per a tres dies al preu de 10 euros.
 
La inauguració oficial tindrà lloc el dijous 27 de desembre (6 tarda) amb l’actuació del grup de batucada Youngers i el lliurament de premis del concurs del cartell del Parc de Nadal.


Comentaris

envia el comentari