Catalunya Diari

El Patronat d’Esports d’Alcarràs promociona la seva oferta al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya

El Patronat d’Esports d’Alcarràs promociona la seva oferta al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L’Ajuntament d’Alcarràs es promociona els dies 6, 7 i 8 de febrer al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM), que es celebra al Pavelló 3 de Fira de Lleida. Des de la Regidoria d’Esports de la localitat es vol fer difusió de la cursa Nectarina Atlètica, que enguany arriba a la tercera edició, i de l’Associació Excursionista l’Aspardenya, així com de les diferents propostes que ofereix el Patronat Municipal d’Esports.

El regidor d’Esports de la vila, Àlex Planes, ha explicat que actualment Alcarràs compta amb 26 associacions esportives i és a través d’aquestes fires “quan s’intenta ajudar-les amb la difusió i es busca donar a conèixer totes les possibilitats que aquestes ofereixen a la ciutadania en general”. En aquest sentit, ha afegit que el municipi presenta infinitat de propostes diferents, per a tots els gustos i edats.
 
A més, segons ha avançat Planes, el Consistori té previst enguany marcar rutes de fins a 30 quilòmetres de recorregut per a que els veïns, i també la població de localitat limítrofes, puguin conèixer el terme municipal d’Alcarràs, ja sigui pujats a una bicicleta, caminant o corrent.
 


Comentaris

envia el comentari