Catalunya Diari

El Pavelló Municipal acull diumenge la Gala Grup Xou Juneda

El Pavelló Municipal acull diumenge la Gala Grup Xou Juneda| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Juneda

 

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda acollirà aquest diumenge, a partir de les 19.00 hores, la 5a Gala Grup Xou Juneda, on la formació Grup Xou Juneda presentarà al poble el nou xou que porta per títol 'Gotes d’Olor a Perfum', amb el qual treballaran aquest 2015 procurant arribar el més lluny possible.

En aquesta gala seran protagonistes els components del Grup Xou Juneda que el passat diumenge van participar al Campionat de Grups Xou celebrat a Alcoletge. En aquesta competició, el Grup Xou Juneda va quedar en primer lloc executant un excel·lent disc interpretat per Joana Tomé, Alba Salat, Franc González, Itziar Farrés, Daniel Cardiel, Anna-Julia Puy i Alba Fuentes i muntat pel coreògraf Xavi Blanco. El cap de setmana del 7 de febrer lluitaran al Campionat de Catalunya per classificar-se per a l'estatal. 
 
El recinte obrirà les seves portes mitja hora abans de l’inici de la gala. Les entrades tindran un únic preu de 5 euros, i inclouran un número per un sorteig. Els menors de 5 anys tindran l'entrada gratuïta. 
 
La Gala Grup Xou Juneda està organitzada per l’Ajuntament de Juneda, Mil·lènium, Clota Electricitat, Urgasa, La Llar, Talma, Espax, Yolanda Falcó i Yolanda i Glòria.


Comentaris

envia el comentari