Catalunya Diari

El ple de Castelló de Farfanya acaba a cops i empentes

El ple de Castelló de Farfanya acaba a cops i empentes| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir aquest dimecres al vespre per aturar una forta discussió que va acabar a cops i empentes al ple municipal de Castelló de Farfanya, segons fonts del cos policial. 

Durant la sessió, l'alcaldessa de la localitat, Cristina Lafay, havia de donar explicacions sobre la fumigació a les piscines del poble que dimarts al vespre va provocar la intoxicació d'una desena de persones que eren al bar del recinte. Al ple hi van assistir un grup de veïns que van escridassar i insultar l'alcaldessa. La tensió va anar creixent fins que hi va haver la baralla entre el marit de Lafay i un dels veïns. Des de l'Ajuntament van avisar els Mossos i dues patrulles hi van acudir per fer de mediadors i posar fi a la discussió.
 
Aquest dijous els Mossos han recollit denúncies creuades dels dos principals implicats en els fets. S'han denunciat l'un a l'altre per un presumpte delicte de lesions lleus, segons ha informat una portaveu de la policia catalana. S'ha pres declaració a tots dos i en les pròximes hores es preveu tancar l'atestat i traslladar-lo als jutjats.
 
Els regidors de l'oposició, de CiU, han demanat la dimissió de l'alcaldessa (ERC), a qui retreuen que no es presentés a les piscines mentre els intoxicats eren atesos i que després assegurés que el bar hauria d'haver tancat perquè estava avisat de la fumigació. Lafay va demanar disculpes però va dir que no tenia intenció de dimitir.
 
Aquest dijous al matí des del consistori informen que l'alcaldessa no farà declaracions al respecte.
 
Arran de la fumigació, quatre persones van ser ateses per dues ambulàncies i una va ser traslladada al CAP de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari