Catalunya Diari

El Ple de l'Ajuntament d'Alcarràs aprova una moció per exigir dos rotondes a l'entrada del municipi

El Ple de l'Ajuntament d'Alcarràs aprova una moció per exigir dos rotondes a l'entrada del municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 La moció, proposada per l’equip de govern (ERC i PSC), recorda que es tracta d’una petició històrica i llargament demanda pels veïns. També cita informes que qualifiquen aquests punts viaris com a perillosos i recorda l’alta sinistralitat que acumulen, alguns accidents amb el tràgic resultat de mort.
 
L’alcalde, Miquel Serra, va explicar que també han demanat reunir-se amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per fer-li arribar de primera mà aquesta petició i també traslladar-li la inquietud dels veïns i veïnes d’Alcarràs que diàriament han de circular per aquests punts viaris.
 
 
L’Ajuntament dóna suport a la recollida de signatures iniciada per veïns d’Alcarràs per reclamar que es millorin aquestes interseccions. 
 
Per una altra banda, la Brigada Municipal d'Obres ha col·locat bandes reductores de velocitat en alguns carrers del centre urbà i també n'ha canviat d'altres que estaven deteriorades. 


Comentaris

envia el comentari