Catalunya Diari

El PP denuncia l'Ajuntament de Tàrrega davant la Junta Electoral per l'estelada que oneja a l'edifici consistorial

El PP denuncia l'Ajuntament de Tàrrega davant la Junta Electoral per l'estelada que oneja a l'edifici consistorial| Text i fotografies: ACN

 

El Partit Popular de Lleida ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral de Cervera per la presència d'una estelada a la façana de l'Ajuntament de Tàrrega. Durant una visita electoral que ha fet aquest dimarts a la capital de l'Urgell, el cap de llista del PP al Congrés per Lleida, José Ignacio Llorens, ha qualificat de "vergonya que no es compleixin les lleis com està passant des de fa temps". Cal recordar que CiU i PSC governen el consistori targarí, encapçalat per l'alcaldessa convergent Rosa Maria Perelló.

El candidat popular ha valorat des de Tàrrega el cara a cara que aquest dilluns va enfrontar el president del govern espanyol i president del PP, Mariano Rajoy, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Per Llorens, "el debat no va existir", per una banda, "perquè no hi va haver moderador" i, per altra, "perquè un dels candidats es va comportar com un autèntic gamberro", en al·lusió a Sánchez, de qui ha dit que "fa bo a Zapatero". "Una persona d'aquestes característiques no pot ser mai president del govern espanyol", ha sentenciat José Ignacio Llorens.
 
Altrament, el candidat ha advertit de la intenció del Govern "de portar l'aigua del canal Segarra-Garrigues a Barcelona", després de saber-se que la voluntat de la Generalitat d'oferir a nous regants dels sectors 1, 2 i 3 (que abracen els termes municipals de Ponts, Oliola, Foradada, Artesa de Segre i Agramunt) una rebaixa del preu de l'aigua a canvi d'una reducció en la dotació de reg, tal com publica aquest dimarts el diari 'Segre'. Per, José Ignacio Llorens aquesta proposta del Govern per sumar nous regants al Segarra-Garrigues suposa "una gran trampa" ja que "està claríssim" que la intenció "es portar-se l'aigua a Barcelona", ha afirmat. 
 
Llorens ha recordat l'aposta dels governs de l'Estat del PP pel Segarra-Garrigues, la construcció del qual va començar amb Aznar, mentre el darrer tram del canal principal va ser adjudicat per l'executiu de Rajoy. El candidat ha remarcat que el govern espanyol s'ha fet càrrec del cost de la construcció del canal principal, "i també de la part que li tocaria a la Generalitat", corresponent a la xarxa secundària. En aquest sentit, ha criticat que el cost de la xarxa secundària "enlloc de 1.000 milions d'euros previstos s'hagi enfilat fins els 1.800 milions".
 
Finalment, el cap de llista del PP al Congrés per Lleida ha tornat a posar com aval els projectes finançats pels governs populars a la demarcació i ha expressat el compromís per continuar amb la construcció de l'A-14 i pel desdoblament de l'N-240, entre Lleida i les Borges Blanques. 


Comentaris

envia el comentari