Catalunya Diari

El president del Consell Comarcal de la Noguera dimitirà aquest dimarts per la seva imputació

El president del Consell Comarcal de la Noguera dimitirà aquest dimarts per la seva imputació| EP - Fotografia: www.lleidatur.com

El president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat, renunciarà aquest dimarts al seu càrrec per la seva imputació per un delicte urbanístic, a l'haver autoritzat la construcció d'una vivenda enmig d'un bosc a la Baronia de Rialp, municipi del que també és alcalde.

Prat ha decidit mantenir l'alcaldia després de la reunió que va tenir dimarts amb els veïns, que li van mostrar el seu suport, però deixa el Consell Comarcal "perquè l'entitat no té res a veure amb les conseqüències que se'n deriven del càrrec d'alcalde". En aquest sentit, també ha afirmat que "entenc que tinc que deixar el càrrec i ho faré demà dimarts durant el Ple, en el que assumirà la presidència la vicepresidenta, Concepció Cañadell".

El fins al moment president del Consell Comarcal de la Noguera també ha explicat que amb el càrrec que ocupa guanya 1.300 euros al mes i amb l'alcaldia, res.

El jutge de Solsona ha imputat a Pere Prat, a un arquitecte i a un empresa andorrà pel suposat delicte urbanístic per la construcció d'una vivenda enmig d'un bosc, després d'analitzar l'informe dels Agents Rurals. Al conèixer la imputació, Prat va explicar que la vivenda no era de nova construcció, sinó una rehabilitació d'una vella masia, adquirida per un empresari andorrà.


Comentaris

envia el comentari