Catalunya Diari

El 'Racó dels Pares!' d'Alpicat tindrà aquest curs set activitats

El 'Racó dels Pares!' d'Alpicat tindrà aquest curs set activitats| Redacció - Fotografia: @BiblioAlpicat

 

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ha programat des d'aquest mes de novembre i fins al mes de maig de l'any vinent un total de set activitats dins del centre d’interès ‘Racó dels Pares!’. Les sessions es desenvoluparan sempre en dilluns (18.30 hores) a la sala infantil de la Biblioteca.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia. Les propostes són molt variades, amb tallers de tota mena, contacontes, música, ioga, meditació, col·loquis, educació, hàbits i excursionisme, entre d’altres.
 
La primera d’aquestes jornades se celebrarà el 14 de novembre amb 'Happy Ioga Familiar', a càrrec de Salvador Carles, professor de ioga i soci fundador d’Espai de Ioga Lleida. Més endavant serà el torn per a Storytime ‘Aroundtheworld’, a càrrec de Kids& Us Language School (12 de desembre); 'Viu la música en família', amb l’Escola Municipal de Música d’Alpicat (23 de gener); 'Mindfulness familiar', a càrrec de Montse Prats, gerent del centre Aura Lleida (20 de febrer); 'Tres en ratlla: pares, fills i entorn', a càrrec de M. José Gòdia, psicòloga clínica i escolar (20 de març); i 'Un, dos, tres creixo en un no-res', amb Anna Cendrós, Esther Viladés i Eloïna Viu, educadores de la Llar d’Infants Municipal l’Estel (3 d’abril).
 
Tancarà aquest cicle 'Roda, xiruca, motxilla', a càrrec de Xavier Villar, vice-president del Club Excursionista d’Alpicat (15 de maig).


Comentaris

envia el comentari