Catalunya Diari

El restaurant El Gat de Tàrrega estrena programació cultural

El restaurant El Gat de Tàrrega estrena programació cultural| Redacció - Fotografia: Facebook El Gat del Rosal

 


Tàrrega comptarà aquest estiu amb una nova oferta cultural tots els divendres al vespre. El tret de sortida es donarà aquest divendres 22 de juny amb el primer concert a la terrassa del restaurant El Gat del RosalUn dels objectius de la nova gestió és la de dinamitzar la terrassa i oferir propostes i activitats culturals com concerts, monòlegs, màgia per adults o teatre, oberts a tota la ciutadania, durant els mesos d'estiu.
 
El grup de rumba de Cervera 'La Cruz de mi vecino' seran els encarregats d'inaugurar el nou escenari del Gat aquest proper divendres 22 de juny. Altres actuacions que es podran veure durant el juliol i agost són 'Pepet i Marieta', Meritxell Gené, l’actor i monologuista Arnau Vilardebó, entre d’altres. 
 
Per altra banda, el Gat vol repetir la iniciativa de l’any passat, 'Sardines & Marinada', que es va realitzar als jardins de l’Associació Alba i que va tenir un gran èxit de convocatòria. Aquesta entitat espera que el Gat pugui esdevenir encara més un lloc de trobada per a la gent de Tàrrega, i que continui fent una tasca de sensibilització i donar suport a les persones amb discapacitat.


Comentaris

envia el comentari