Catalunya Diari

El Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep va tancar amb 242 cotxes venuts per 5,2 milions d’euros

El Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep va tancar amb 242 cotxes venuts per 5,2 milions d’euros| Redacció - Fotografia: Fira de MollerussaAquestes xifres, que ha fet públiques aquest dimarts el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, suposen una important recuperació respecte dels darrers anys, recobrant-se unes dades que no s’assolien des de l’any 2008. Segarra s’ha mostrat satisfet amb el volum de negoci assolit enguany i ha afegit que aquestes dades "confirmen la tendència de creixement dels darrers dos o tres anys".

La 142 Fira de Sant Josep es va celebrar del 19 al 23 de març passat i va comptar amb una important oferta expositiva amb la participació de 26 expositors al Saló de l’Automòbil. Pel que fa a la procedència dels compradors, l’11% van ser de Mollerussa, un 15% d’altres poblacions del Pla d’Urgell, el 22% de Lleida ciutat, el 39% de la resta de la demarcació de Lleida, un 4% de la província de Barcelona, un 7% de Tarragona i un 2% de fora de Catalunya.

D’altra banda, el preu mitjà del cotxe venut ha estat de 21.594 euros, una mica inferior al de l’any passat, sent el preu del cotxe més car venut a la fira enguany de 58.800 euros, corresponent a un Land Rover Range Evoque, mentre que el més econòmic va ser un Dancia Sendero per 6.500 euros.

Respecte de la distribució de les vendes per dies, el diumenge dia 23 va ser el dia més fort amb 78 cotxes venuts. Destacar que el dia 19, festivitat de Sant Josep a Mollerussa i que el Saló de l’Automòbil va obrir avançant-se així un dia a la resta del Recinte de la Fira de Sant Josep, es van registrar 21 vendes, el que suposa un 9% del total del certamen.

El sorteig de 6.000 euros, un gran al·licient
Aquest dimarts al matí s’ha portat a terme, davant notari, el sorteig del Premi de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la 142 Fira de Sant Josep, del qual ha resultat guanyadora l’empresa Seguretat Arsol S.L. de Mollerusssa per la compra d’un Dacia Dokker Van a l’expositor AUTANSA de Mollerussa.


Comentaris

envia el comentari