Catalunya Diari

El 'Saló del tractor', novetat de la 141a Fira de Sant Josep de Mollerussa

El 'Saló del tractor', novetat de la 141a Fira de Sant Josep de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 Aquest saló, que es localitzaria al Camí de Belianes i ocuparia uns 3.900 metres quadrats de superfície bruta ocupada, donarà cabuda a uns 15 expositors la major part dels quals corresponen a concessionaris de tractors i recol·lectores. Aquesta iniciativa respon a dues qüestions: D’una banda es donaria resposta al plantejament fet l’any passat per aquest col·lectiu d’expositors de participar de forma biennal al certamen i, d’altra, es tractaria de "potenciar aquest sector, anant sectoritzant la fira i buscant espais d’especialització". 
 
Canvis en la comunicació exterior
El director de Fira de Mollerussa ha parlat també de canvis en la comunicació exterior de l’ens firal adreçats a obtenir una marca firal reconeixible que transmeti professionalitat, experiència i productes de qualitat. En aquesta línia, s’han presentat aquest matí els cartells de les set fires programades per a aquest any 2013, calendari que s’iniciarà amb la 141 Fira de Sant Josep del 16 al 19 de març. 
 
D’altra banda, Segarra ha afegit que aquest any i des de l’ens firal s’engegaran una sèrie d’accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) dirigides a recolzar empreses i emprenedors, i "d’ajut dins el mercat laboral per totes aquelles persones que busquin feina". Per portar a terme aquestes accions es comptarà amb la col·laboració de centres de formació com La Salle o l’IES Agrària Mollerussa.
 
Durant l’acte s’ha fet també un balanç del 2012, any que es van organitzar set certàmens firals, amb un registre de gairebé 450 expositors sense comptabilitzar els participar del Concurs de Pintura ni els de la Mollerussa Lan Party, una estimació de 225.000 visitants i unes xifres de volum de negoci pel que feia al sector automobilístic de 5,5 milions d’euros. Comentaris

envia el comentari