Catalunya Diari

El Sometent d'Alcarràs, preocupat pels diversos robatoris que es donen a la localitat

El Sometent d'Alcarràs, preocupat pels diversos robatoris que es donen a la localitat| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 Manso ha recordat que la seguretat ciutadana és una competència del Govern autonòmic però s’ha ofert a col·laborar amb els Mossos d’Esquadra "si així m’ho demanessin". La subdelegada sí que ha ofert al Sometent d’Alcarràs la col·laboració de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional "dins del marc competencial que li pertoca a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat perquè l’important es poder atendre les necessitats i preocupacions dels ciutadans".
 
En aquests sentit, Manso ha concretat que "en el cas de la Policia Nacional, els agents poden activar dispositius per tal de comprovar la documentació i identitat de les persones com ja es fa amb motiu de la campanya de recollida de la fruita, mentre que la Guàrdia Civil pot dur a terme controls de caire fiscal i controls en l’ús adequat de gasoil". 
 
Per la seva banda, el portaveu del Sometent d’Alcarràs, Manel Ezquerra, ha explicat que iniciaran una recollida de signatures per traslladar a l’administració competent la preocupació existent del municipi d’Alcarràs.


Comentaris

envia el comentari