Catalunya Diari

'El sopar', una obra on interactuen Iguana Teatre i el públic, arriba dissabte a Tàrrega

'El sopar', una obra on interactuen Iguana Teatre i el públic, arriba dissabte a Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La 20a Temporada Estable de Teatre de Tàrrega proposa per aquest dissabte, dia 13 de desembre, un personal exercici de tècnica d’improvisació interpretativa provinent de les Illes Balears. Els mallorquins Iguana Teatre representaran 'El sopar', una peça interactiva entre actors i públic.

Els espectadors decidiran com són els personatges i què els mou. En aixecar-se el teló només hi haurà dalt l’escenari una taula parada per un sopar i cinc intèrprets que desconeixen l’obra que representaran. No hi haurà res preparat, ni trama, ni conflicte. Això sí, de mica en mica, els personatges alliberaran emocions reprimides i sortiran a la llum secrets guardats i velles frustracions.
 
La funció, programada per la Regidoria de Cultura, tindrà lloc a les 21.00 hores al Teatre Ateneu. El preu de les entrades és de 10 euros per l'amfiteatre, 12 a la llotja i 15 a platea. Aquestes es poden comprar a la Regidoria de Cultura, ubicada a la Plaça Sant Antoni, 1, a les taquilles del Teatre Ateneu, des d'una hora abans de la funció, o a la web del teatre.


Comentaris

envia el comentari