Catalunya Diari

El Tren dels Llacs afegeix enguany un cinquè vagó, incrementant així un 25% les places

El Tren dels Llacs afegeix enguany un cinquè vagó, incrementant així un 25% les places| EP - Fotografia: Generalitat de Catalunya

 

El Tren dels Llacs inaugurarà la seva setena temporada aquest dissabte, dia 4 d'abril, coincidint amb Setmana Santa, i prestarà els seus serveis fins a novembre, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El tren sortirà de Lleida a les 10.30 hores i arribarà a la Pobla de Segur a les 12.30 hores; fent parada a Balaguer a les 10.55 hores, mentre que la tornada s'iniciarà a les 17.30 hores per arribar a Lleida dos hores més tard.
 
Aquesta temporada, el Tren dels Llacs comptarà amb un cinquè vagó, que permetrà incrementar en un 25% les places, passant de 224 per viatge a 280, i es mantindran les tarifes de 2014, amb un preu mitjà de 20,5 euros.
 
Durant aquesta temporada es faran un total de 26 viatges amb una ocupació prevista del 98%, i l'objectiu és aconseguir 7.134 visitants, un 23,18% més que la temporada anterior, que va ser la millor des de l'inici del seu funcionament.
 
A l'estiu, la companyia preveu deixar de circular entre el 18 de juliol i el 15 d'agost, un període caracteritzat per una baixa ocupació com a conseqüència de les altes temperatures de la zona.


Comentaris

envia el comentari