Catalunya Diari

El Xè Festival de l'Horta concentra l'activitat en un dia

El Xè Festival de l'Horta concentra l'activitat en un dia| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El regidor Txema Alonso ha visitat aquest dilluns les primeres activitats amb un dels organitzadors del festival, Jose Sastre. L’exposició de bicis Chycle, el taller de bitlles, el taller de castells amb els Castellers de Lleida o Fat Revolution amb Lo Gran Magí han iniciat el festival juntament les actuacions musicals de UUAA, Blaze 10 i Blue Rain. De fet, les formacions locals tenen especial protagonisme, ja que després el relleu musical l'han pres Joan Baró i Naked As We Came, de Lleida, i Brut of Cat, del País Valencià.
 
El regidor ha saludat també els cuiners que estaven preparant el sopar degustació amb productes de l’horta. El sopar ha precedit l’encesa de la foguera de Sant Joan que el festival ha incorporat al programa coincidint amb la revetlla de Sant Joan.
 
A la nit la música ha tornat a regnar al festival, amb un marcat accent local. La revetlla l'han obert a l’escenari principal Ljubliana and the Seawolf, de Barcelona, i han continuat els grups Lokito Lopongo, Pastorets Rock i Möndo Loco, tots tres de Lleida.
 
L’Ajuntament de Lleida dóna suport al Festival de l’Horta, amb el qual també col·laboren en l’organització l’AV de la Partida Marimunt i MMM, Mamoni.


Comentaris

envia el comentari