Catalunya Diari

El XVIII Festival de Música de Tardor aquest diumenge a les Borges

El XVIII Festival de Música de Tardor aquest diumenge a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les Borges Blanques acull aquest diumenge, dia 20 de novembre, la divuitena edició del Festival de Música de tardor 'Orgues de Ponent i del Pirineu 2016', de la mà del Pare Jordi-Agustí Piqué Osb i de Carles Prat, que està previst que s'iniciï a les 12.15 hores a la Parròquia de l'Assumpció de les Borges Blanques, amb entrada gratuïta.

Aquest festival està considerat un referent dins del panorama musical de la demarcació lleidatana i de Catalunya. Amb el suport de les diferents regidories de Cultura dels ajuntaments participants, de l'Institut d'Estudis Ilerdencs - Diputació de Lleida i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha aconseguit arribar a nombrosos municipis entre els quals trobem Queralbs, Verdú, Cervera, Tremp, Os de Balaguer, la Pobla de Segur, Lleida, Tàrrega i Talarn. Aquest pròxim diumenge arribarà a les Borges Blanques i, seguidament, a Torres de Segre, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i finalment, Vielha.
 
Amb aquesta jornada, organitzada per l'Associació d'Amics de l'Orgue de les Comarques de Lleida des de 1999, es pretén recuperar i oferir al públic el valuós patrimoni organístic català. 
 
Tots aquells que vulguin gaudir d'aquest festival musical podran ser partícips d'un concert d'orgue i cant a càrrec del Pare Jordi-Agustí Piqué Osb, organista, Monjo de l'Abadia de Montserrat, i del tenor Carles Prat, iniciat en la música des de petit. Els dos intèrprets, que compten amb una gran trajectòria musical, mostraran al públic de les Borges un repertori compost per 11 peces musicals de diferents compositors destacats com Georg F. Haendel, Johanns Sebastian Bach o Andrés De Sola.


Comentaris

envia el comentari