Catalunya Diari

Els Agents Rurals denuncien tres pescadors furtius de truites al Pallars Sobirà

Els Agents Rurals denuncien tres pescadors furtius de truites al Pallars Sobirà| Text i fotos: ACN

 

Tres persones que practicaven la pesca al riu Noguera Pallaresa, a la comarca del Pallars Sobirà, han estat denunciades pels Agents Rurals després que membres del cos els van sorprendre aquest dimarts al vespre quan estaven cometent diverses infraccions a la Llei de pesca. 

Un dels pescadors havia capturat sis truites, dues més del màxim autoritzat. Els altres dos no havien superat el màxim autoritzat però estaven utilitzant esquer no permès. A tots tres se’ls va comissar els peixos i el material de pesca, segons ha informat el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
 
Segons la llei de pesca, la infracció de la primera denúncia és de caràcter greu i la seva sanció pot anar dels 301 als 3.000 euros. La infracció de les altres dues denuncies (esquer no permès) es considera lleu i es sanciona amb multes de fins a 300 euros. A més, els pescadors denunciats han de fer efectiva una indemnització de 60 euros per cada truita capturada, ja que ho van fer fora d’una reserva genètica. En cas que la captura hagués estat dins de reserva genètica, el valor de la indemnització hauria estat de 120 euros per truita capturada.


Comentaris

envia el comentari