Catalunya Diari

Els Agents Rurals denuncien un caçador furtiu a Os de Balaguer

Els Agents Rurals denuncien un caçador furtiu a Os de Balaguer| Text i fotos: ACN

 

Els Agents Rurals han denunciat un veí d'Os de Balaguer després de ser sorprès el passat 24 de juny caçant de nit des d'un vehicle tot terreny en una zona boscosa de la localitat que forma part d'una Àrea Privada de Caça amb poblacions abundants de porc senglar i de cabirol. 

Cap a les 23.00 hores agents del cos van sentir tres trets en una zona propera a l'ermita de Cérvoles. Posteriorment, van interceptar el vehicle i van comprovar que el conductor duia un rifle de caça, carregat amb bales, i un potent focus alimentat per la bateria del cotxe. A més, al maleter del cotxe s'hi va trobar un altre rifle, aquest descarregat i enfundat.
 
Davant els fets, els Agents Rurals van comissar l'arma i la munició, així com el focus nocturn, i van aixecar actes de denúncia administrativa que s'han lliurat al Departament d'Agricultura per infracció de la Llei de caça.
 
Els Agents Rurals recorden que caçar de nit, des d'un vehicle i des d'una zona de seguretat (camí d'ús públic) són infraccions de la Llei de caça que es sancionen amb multes que poden anar d'entre 300 i 3.000 euros cadascuna i la retirada de llicència de caça de 2 a 5 anys.


Comentaris

envia el comentari