Catalunya Diari

Els Bombers fan dos rescats de muntanya al Congost de Mont-rebei i a la Vall de Boí

Els Bombers fan dos rescats de muntanya al Congost de Mont-rebei i a la Vall de Boí| ACN - Fotografia: @bomberscat (Arxiu)

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimecres a la tarda en dos rescats de muntanya al Congost de Mont-rebei i a la Vall de Boí. En el primer cas una dona de 59 anys ha patit una possible fractura de peroné i en el segon, un home de 38 anys s’ha lesionat el genoll.

L’avís del primer succés s’ha rebut a les 13.15 hores quan s’ha alertat que una dona de 59 anys –veïna de Tarragona- ha patit una possible fractura de peroné després de caure entre la passarel·la i el pont penjant del congost de Mont-rebei, a cavall de les poblacions d’Àger (Noguera) i Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà). L’afectada ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital de Tremp.
 
L’avís del segon rescat s’ha rebut a les 15.08 hores després que un home de 38 anys s’ha lesionat el genoll esquerre quan baixava esquiant del Bony Blanc (2.756 metres), dins el terme de la Vall de Boí (Alta Ribagorça). L’helicòpter dels Bombers amb efectius del GRAE l’ha socorregut i també l’ha evacuat a l’Hospital de Tremp.


Comentaris

envia el comentari