Catalunya Diari

Els carrers i les places de Torrefarrera s'ompliran aquest diumenge de música

Els carrers i les places de Torrefarrera s'ompliran aquest diumenge de música| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Torrefarrera

 

La Comissió de Cultura de Torrefarrera, l'Ajuntament de la localitat i la Coral Clavellina organitzen aquest diumenge, dia 21 de juny, a partir de les 19.30 hores, una nova edició dels Racons musicals per commemorar el Dia de la Música a Torrefarrera.

Cançons i audicions seran presents en diferents espais del centre històric de Torrefarrera amb actuacions de la Coral Clavellina, dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de la localitat (EMMT) i de la Coral Petit Cor Cantator. Es tracta d'una activitat pensada per apropar la música a tots els ciutadans en el Dia de la Música que se celebra a tot el món.
 
Programa d'actuacions
- 19.30 hores: Racó carrer Carretera: Coral de l'Escola Municipal de Música de Torrefarrera (EMMT).
- 19.45 hores: carrer Major: Som de Casa audició de guitarra.
- 20.00 hores: carrer Forn: Audició de piano.
- 20.15 hores: Plaça Constitució: Audició de violins.
- 20.30 hores: Portal de l'Església: Audició de piano.
- 20.45 hores: carrer Botera: Coral Petit Cor Cantator.
- 21.00 hores: Plaça Farreria: Audició de guitarra.
- 21.15 hores: Portal de l'Església: Duo de piano i flauta.
- 21.30 hores: Plaça Miremont: Cloenda a càrrec de la Coral Clavellina.
 
A més, a la sala d'exposicions Jaume Perelló es podran veure les obres presentades a la 10a Edició del Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans, dedicat enguany a l'Art Tridimensional. La guardonada amb el primer premi d'aquesta 10a edició ha estat l'escultora Marta Pruna per l'obra DONA 2015, elaborada utilitzant pedra calcària. L'exposició es podrà visitar fins al pròxim 25 de juny, en horari de 17.00 a 20.30 hores.


Comentaris

envia el comentari