Catalunya Diari

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega oferiran un 25% de descompte en les entrades a tots els socis de l’Agrat

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega oferiran un 25% de descompte en les entrades a tots els socis de l’Agrat| Redacció - Fotografia: Agrat Tàrrega

 Les dues parts s’han mostrat satisfetes per haver assolit aquest acord en un moment delicat per moltes sales de cinema que han d’afrontar la reconversió al sistema digital. L’Associació Agrat, que compta actualment amb més de 800 socis, ha volgut destacar que s’ha acceptat la proposta dels Cinemes Majèstic per revitalitzar el sector i que la població pugui gaudir de la cultura cinematogràfica a un preu molt atractiu. Des de la comissió de promocions de l’Agrat s’ha explicat que estan oberts a escoltar totes les ofertes i descomptes que les empreses vulguin oferir als socis de l’entitat. També s’ha volgut remarcar que per aconseguir el descompte caldrà presentar el carnet de soci de l’Agrat.
 
Per la seva banda, els responsables de les sales de cine han volgut destacar la importància de poder atreure públics de totes les edats al cinema i ampliar el ventall d’ofertes i promocions a la ciutadania targarina. Així mateix, han confirmat que cada setmana s’enviaran butlletins electrònics als socis de l’Agrat informant de la programació que tindran les sales del Circuit Urgellenc.


Comentaris

envia el comentari