Catalunya Diari

Els comerços de Balaguer repartiran 3.000 euros durant la campanya de Nadal

Els comerços de Balaguer repartiran 3.000 euros durant la campanya de Nadal| Redacció - Fotografia: Associació de Comerciants de Balaguer

 

L’Associació de Comerciants de Balaguer repartirà 3.000 euros en premis durant la campanya de Nadal, que començarà aquest dissabte, dia 3 de desembre, i s’allargarà fins al 6 de gener. De l'import total hi haurà dos premis de 250 euros; la resta es repartirà en més de 200 premis de 5, 10, 20, 50 i 100 euros.

El president de l’Associació de Comerciants, Delfí Solsona, ha destacat que “aquesta és una de les campanyes més importants de l’any a la que hem dedicat molts esforços”. Per la seva banda, la regidora de Recursos Humans i Empres, Ester Guarné, ha valorat la campanya “com una molt bona eina per potenciar el comerç local, el principal motor econòmic de la ciutat”.
 
El lema de la campanya és ‘A Balaguer aquest Nadal, un desig és un regal’. I és que els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Balaguer, que són 168, obsequiaran els seus clients amb butlletes rasca-rasca. Els premis estaran repartits en més de 30.000 butlletes repartides entre els establiments i es podran bescanviar a qualsevol comerç associat abans del dia 6 de gener fent una compra igual o superior a l’import del premi.
 
Així mateix, per amenitzar les compres nadalenques, entre el 6 i el 31 de desembre, l’Associació de Comerciants de Balaguer ha demanat al Pare Noel que visiti els comerços i doni caramels als més petits. A més, del 2 al 5 de gener, el Patge Reial recollirà les cartes per als Reis d’Orient.
 
L’inici de la campanya de Nadal es farà aquest divendres, dia 2 de desembre, a les 19.00 hores, amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc al pont Nou amb l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, i altres representants de l’Ajuntament i l’entitat.


Comentaris

envia el comentari