Catalunya Diari

Els comerços de Balaguer sortegen tres pagues extres de 600 euros

Els comerços de Balaguer sortegen tres pagues extres de 600 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 La campanya incideix en els avantatges de comprar als comerços de proximitat, on, segons els comerciants, a banda d’una àmplia gamma de productes i serveis de qualitat, es contribueix a revitalitzar el teixit econòmic de la ciutat. En aquest sentit, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, va animar als ciutadans "a comprar als comerços de la ciutat pel producte, el servei, l’atenció personalitzada que ens dóna un valor afegit que no la trobarem en cap gran centre comercial". El regidor de Promoció Econòmica, Toni Velimelis, va garantir el suport municipal a aquesta i totes les activitats impulsades pels comerciants de la ciutat. 
 
Per la seva banda, el secretari de l’Associació de Comerciants 2021, Xavier Fornés, va explicar que per tal d’incentivar les vendes se sortejaran entre els clients tres pagues extres de 600 euros. Per participar en aquest concurs, els clients hauran de segellar la butlleta que trobaran a tots els comerços associats en un mínim de sis establiments. El sorteig es farà el dia 11 de gener de 2013 en el marc de la festa del comerç que es farà al Petit Món a partir de les 21.00 hores.
 
A més, el proper dia 16, l’associació farà el segon concurs d’ornamentació d’arbres nadalencs amb material reciclat; la segona mostra de comerç de Balaguer, una xocolatada a favor de La Marató i el primer concurs de la foto més divertida de Nadal. Així mateix, el 23 de desembre, coincidint amb l’últim dia festiu d’obertura de comerços abans de Nadal, un trenet turístic recorrerà els eixos comercials de la ciutat. 


Comentaris

envia el comentari