Catalunya Diari

Els comerços de la Seu d'Urgell organitzen aquest divendres una 'Nit en Blanc'

Els comerços de la Seu d'Urgell organitzen aquest divendres una 'Nit en Blanc'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

El comerç de la Seu d'Urgell tornarà a sortir al carrer aquest divendres, dia 10 de juliol, amb la celebració de la 'Nit en Blanc'. Una seixantena d'establiments romandran oberts fins a la mitjanit per oferir a veïns i visitants una nit de compres.

La proposta segueix el model de les dues Shopping Night que ja s'han celebrat, al desembre passat i aquesta primavera. En aquest cas, però, se li ha volgut donar una nova denominació per diferenciar-la, ja que l'anterior nit de compres es va celebrar ara fa tot just un mes.

Totes aquelles persones que facin compres durant la nit podran entrar, amb el tiquet de compra, en el sorteig de diversos obsequis oferts per locals de restauració de la ciutat, com ara dinars, sopars o esmorzars.

També hi haurà novament activitats al carrer durant la tarda i la nit. Pel que fa al carrer Regència d'Urgell, s'oferirà jocs, tallers, música, zumba i canvis de look. Al carrer Lluís de Sabater, ludoteca i exhibició d'aerodance i de hip hop. A la plaça Lleteries, sessions de tallat de cabell i música. I a l'entorn del carrer Major i la plaça Patalín, desfilada i exhibicions amb Lourdes i les seves noies.

La 'Nit en Blanc' compta amb el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consorci Alt Urgell XXI, la UBSU, l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, el SOC, el Ministeri d'Ocupació i el Fons Social de la Unió Europea.


Comentaris

envia el comentari