Catalunya Diari

Els concerts 'Música a la fresca' de Sant Ramon, tot un èxit

Els concerts 'Música a la fresca' de Sant Ramon, tot un èxit| Redacció - Fotografia: Josep Mª Pinyot (Consell Comarcal de la Segarra)

 La idea dels concerts de 'Música a la fresca' va sorgir l’any passat per aquestes dates, sota la iniciativa de l’Anna Gascón, veïna de Gospí, animada per una família de Sant Ramon i propietària de la casa de Cal Masover de Gospí, oferint el pati de la casa on antigament havien estat les cavalleries del castell per fer la vetllada en un ambient gairebé familiar i d’amistat, amb el programa 'A cau de Cor'. La cantant va oferir un repertori llatinoamericà i de bossa nova, acompanyada per tres músics.
 
Veient els marcs incomparables que ofereixen multitud de racons de Sant Ramon, Gospí, Portell, Viver i de la Segarra, per celebrar aquestes vetllades musicals, es va escollir el claustre del Santuari de Sant Ramon Nonat, de Sant Ramon, per oferir el programa 'Somnis'. Aquest va ser interpretat per la cantant Anna Gascón, de Gospí, acompanyada al teclat per la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon.
 
El públic va gaudir d’un variat programa amb cançons de pel·lícules (Mona Lisa, Moonriver, My heart will go on) i finalment es va interpretar com a bis el conegut 'Whatever will be, will be' (Que será, será, de la pel·lícula 'El hombre que sabia demasiado') on hi va participar el públic.


Comentaris

envia el comentari