Catalunya Diari

Els equips d'ACB CAI Zaragoza i UCAM Murcia s'enfrontaran a Balaguer

Els equips d'ACB CAI Zaragoza i UCAM Murcia s'enfrontaran a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

El pavelló poliesportiu de Balaguer acollirà aquest diumenge, a les 17.30 hores, un partit amistós de bàsquet entre dos equips de primera divisió, el CAI Zaragoza i el UCAM Murcia Club Baloncesto. Aquesta competició, i també la 2a edició del Torneig de Bàsquet de la Noguera, que es juga aquesta cap de setmana, permetran estrenar la renovada pista del pavelló.

Es tracta d’un enfrontament inclòs en el calendari de pretemporada dels clubs que competeixen en la Lliga Endesa i que permetrà veure a Balaguer dos equips de primera línea a un preu molt assequible: 2 euros pels majors de 16 anys, i un euro pels menors d’aquesta edat.

El regidor d’Esports, Guifré Ricart, ha animat els balaguerins i balaguerines a assistir a aquest partit de bàsquet, ja que “no sempre tenim l’oportunitat de veure en directe un partit de bàsquet de la Lliga Endesa”. Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament, l’Impic, Lapallavacara i la piscina coberta.

Guifré ha presentat el partit acompanyat del president del Club Bàsquet Balaguer, Toni Salud, entitat que aquest cap de setmana organitza la 2a edició del Torneig La Noguera, en la que hi participen diversos equips de la demarcació en les categories infantil, cadet, júnior i sènior.


Comentaris

envia el comentari