Catalunya Diari

Els establiments de Tàrrega obriran el dia 9 de setembre, tot i ser dia festiu a la localitat

Els establiments de Tàrrega obriran el dia 9 de setembre, tot i ser dia festiu a la localitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Els establiments comercials de Tàrrega tenen autorització per obrir les portes al públic el proper divendres, dia 9 de setembre, malgrat ser dia festiu a la localitat. Així ho sol·licità en el seu moment la Regidoria de Promoció Econòmica, petició que fou estimada per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya segons allò disposat a la llei d'horaris comercials.

La festivitat local correspon a l'antiga Festa Major de Setembre, que amb els anys ha esdevingut l'actual FiraTàrrega. En aquest sentit, el 9 de setembre s'escau en la segona jornada de celebració de FiraTàrrega 2016, quan la ciutat rebrà nombrosos visitants del certamen.
 
Per tant, durant la celebració de FiraTàrrega 2016, del 8 a l'11 de setembre, la regulació d'horaris comercials és la següent:
Dijous, dia 8 de setembre: Obertura d'establiments en horari comercial habitual.
- Divendres, dia 9 de setembre: Festiu local amb obertura autoritzada d'establiments comercials.
Dissabte, dia 10 de setembre: Obertura d'establiments en horari comercial habitual.
- Diumenge, dia 11 de setembre: Dia festiu en què, com es habitual, podran obrir les portes els establiments de pastisseria, pa, plats preparats, premsa, flors i carburants.


Comentaris

envia el comentari