Catalunya Diari

Els horts socials d'Alcarràs guanyen nous usuaris

Els horts socials d'Alcarràs guanyen nous usuaris| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

el passat mes de maig es van obrir també a persones jubilades i pensionistes

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs va posar en marxa aquests horts ara fa dos anys amb finalitats solidàries i socials, per tal que persones amb rendes baixes o aturats de llarga durada tinguessin l'oportunitat de cultivar les seves pròpies hortalisses, per al consum propi. La bona acollida d'aquesta iniciativa va fer que l'Ajuntament l'hagi obert també a persones jubilades.

Els horts socials d'Alcarràs consten d'una hectàrea de terreny amb diferents parcel·les. També, s'ha instal·lat una caseta per a guardar els utensilis i també on hi ha serveis. Cal recordar que el lloguer d'aquests horts és d'un preu molt baix, 30 euros cada sis mesos, amb la finalitat que s'hi puguin acollir persones que ho necessitin. En cas que es produeixin excedents en les collites, els productes han d'anar destinats a El Cistell, el Servei de Repartiment d'Aliments.

Els horts programen diferents activitats relacionades amb l'horticultura, com per exemple, sessions per saber com es rega o què s'ha de plantar, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari