Catalunya Diari

Els hotels de Lleida superen les previsions de Setmana Santa

Els hotels de Lleida superen les previsions de Setmana Santa| EP - Fotografia: Laura Biela

 

El director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch, ha valorat positivament el començament de la temporada turística a la província, que ha tingut una ocupació hotelera del 80% de mitjana.

Blanch ha explicat aquest dilluns que hi ha hagut comarques destacades com la Segarra i l'Alt Urgell que han fregat una ocupació del 90%, i els establiments estan "contents" perquè han notat més afluència, que d'altra banda era esperada perquè les reserves van augmentar respecte l'any passat.
 
Respecte al turisme actiu, s'han venut el 70% dels serveis oferts, alguna cosa que, segons Blanch, indica el "magnífic" començament de temporada, i que demostra que no hi ha correlació de públic entre l'esquí i el turisme d'aventura, que aquest any, les dues ofertes coincidien per setmana santa.
 
"Lleida acostuma a tenir oscil·lacions molt estables de visitants, ni amb grans pujades ni amb grans baixades, perquè té un públic fidelitzat", ha declarat.
 
Turisme cultural

Alhora, ha destacat que per setmana santa hi ha hagut un fort increment en el turisme cultural amb la visita de les obres romàniques de la província, que ha estat un 80% superior respecte a l'any passat sense sumar les d'aquest diumenge ni les d'aquest dilluns.
 
Sobre la temporada d'esquí, que acaba aquest dilluns, Blanch ha explicat que encara no tenen dades definitives, però que les previsions estimen que se superaran el 1.150.000 forfets de l'any passat, tot i que sense arribar a l'objectiu de 1.250.000 forfets.
 
Respecte al comportament del turisme la temporada de primavera-estiu ha assegurat que és impossible fer previsions, però que en general s'espera un bon estiu.


Comentaris

envia el comentari