Catalunya Diari

Els joves d'Alcarràs 'prenen' el carrer per potenciar la convivència i la integració

Els joves d'Alcarràs 'prenen' el carrer per potenciar la convivència i la integració| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Els valors com la interculturalitat, la cohesió i el respecte vers els altres han envaït aquest dissabte els carrers d'Alcarràs. Els joves de la localitat han organitzat una jornada plena d'activitats variades, sota el nom 'Alcarràs té colors', per trametre totes aquestes qualitats a la resta de la societat i demostrar així que tothom és igual. 

L'activitat, liderada pel grup Bao-Bap, és una iniciativa dels propis joves del municipi, que compta amb l'impuls de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la vila i amb el suport de la Direcció General per a la Joventut.
 
L'alcalde de la localitat , Miquel Serra, ha destacat que iniciatives com la d'aquest dissabte "són un goig per la vila i un exemple d'interculturalitat per la resta de Catalunya". En aquest sentit, ha afirmat que 'Alcarràs té colors', fent referència a la varietat de cultures que es fusionen en aquest municipi.
 
El gruix de la jornada s'ha dut a terme a la tarda. Els actes s'ha iniciat amb la lectura d'un manifest i tots els joves han pintat un mural gegant en una paret de la vila. Seguidament, el grup Bao-Bap teatre ha representat una petit obra teatral a la Casa de l'Hereu.; i a mitja tarda, la Coral Alzina i la Coral Infantil han cantat la cançó 'Imagine' en diversos idiomes.
 
L'acte ha acabat amb la lectura de nou del manifest, uns parlaments i una flashmob, a la que s'hi ha sumat a ballar els assistents a la jornada.


Comentaris

envia el comentari