Catalunya Diari

Els joves del Baix Segre s'uneixen per celebrar la revetlla de Sant Joan

Els joves del Baix Segre s'uneixen per celebrar la revetlla de Sant Joan| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Vàries associacions de joves de diversos municipis del Baix Segre han organitzat el proper dimarts, dia 23 de juny, una trobada festiva per celebrar la revetlla de Sant Joan, que han batejat amb el nom 'Ancesa Jove'. La iniciativa es durà a terme al camp de futbol de Torres de Segre.

Aquesta trobada, que tindrà caràcter itinerant, es comença a celebrar a Torres de Segre i compta amb el suport de les associacions de joves de Torres de Segre (Associació de Joves JAEC), Aitona (Penya Tabolls), Sarroca (Associació Roca‐jove), Albatàrrec (Associació dels nens i elles), Aspa (Associació de Joves l'Aspenta) i els grups de joves d'Alfés, Montoliu i Llardecans, juntament amb els ajuntaments d'aquests mateixos municipis, a més dels consistoris de Maials, Almatret, Sunyer i Sudanell.
 
La vicepresidenta de l'IEI, Rosa Pujol, ha participat aquest dilluns a la roda de premsa de presentació de l'activitat, que s'ha celebrat a la Diputació de Lleida. Pujol ha estat acompanyada per l'alcalde de Sarroca, Jaume Revés; l'alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela; la representant de l'Associació de Joves JAEC de Torres de Segre, Maria Banqué, i un representant de la Penya els Tabolls d'Aitona.
 
Durant la seva intervenció, la vicepresidenta de l'IEI ha explicat que es tracta d'una iniciativa que permet seguir promocionant la música i els grups de Lleida a les comarques de Ponent, i que neix fruit de les excel·lents relacions que mantenen els municipis del Baix Segrià. Pujol ha destacat també que espera que el concert es consolidi com un referent anual d'oferta de música en directe a Ponent.
 
Aquest esdeveniment vol arribar tant als més petits com als més grans i consolidar-se a nivell comarcal. La festa s'iniciarà a les 21.00 hores amb l'encesa de la gran foguera de Sant Joan. Seguirà un sopar popular, i a les 23.00 hores està previst que s'iniciï el concert amb les actuacions de Bonobos, Pepet i Marieta, Tremendos i Nar6 Sound.


Comentaris

envia el comentari